butik & verkstad med Lokal support

Företaget


Magnussons elektronik startades av Ola Magnusson i början på 80-talet i lokaler i Virserum. Dessa lokaler används än idag som verkstad m.m. Företaget sysslade då med reparation av TV och video, installation av centrala TV anläggningar. Magnussons Elektronik byggde även ett Kabel-TV nät som idag har utökats med Bredbands stöd.
När Citygallerian öppnade i Hultsfred så öppnades butiken M-data i samma lokaler som Virserums RadioTV och Musik City. Vi flyttat efter ett par år till egen lokal men fortfarande i gallerian.
I början av 2007 har butiken flyttats tillbaka till en ny ordning gjord butiksdel i verkstads lokalen på N.Järnvägsgatan 1 i Virserum.
I butiken säljs allt som har med datorer att göra, du får även service och support i vår verkstad.

 

Magnussons Elektronik:


Ola Magnusson
ola(a)magnussons-elektronik.se
Fredrik Magnusson
fredrik(a)magnussons-elektronik.se

Vi tillsamman har lång erfarenheter om kabel TV/sattelit/Central anläggningar. Och under åren har vi skaffat oss stor kunskap inom de flesta områdena på datorsidan så som driftsätta och bygga upp hela nätverk till att serva och ge support på datorer och övrig hårdvara på företag och hos privatpersoner.

Vi har reparerat, byggt och sålt datorer, nätverkprodukter och tillbehör under en lång tid nu, så vi har god kunskap och produktkännedom. Detta gör att vi kan ge dig bra support och erbjuda dig rätt produkter.